Mall Of America

Hallo!IMG_0532

Afgelopen zaterdag ben ik naar de Mall of America geweest. Ik was al eens eerder geweest, met mijn gast gezin, maar deze keer ging ik met mijn IEC groep. Ik heb niemand uit mijn IEC groep gezien die dag, maar ik heb wel een hele gezellige dat gehad met mijn mede Nederlandse exchange student Amber!

 

IMG_0541.JPG

De mall heeft 4 verdiepingen, en meer dan 500 winkels. Je kan je dus wel voorstellen dat wij ons prima vermaakt hebben deze dag! We hebben ongeveer 10 uur rondgelopen, veel te veel geld uitgegeven en weer de kans gehad om even goed bij te kletsen. Het is heel fijn om af en toe even Nederlands te kunnen praten!

Dit weekend is Thanksgiving weekend, dus ik heb morgen en vrijdag vrij van school! Ik heb onwijs veel zin in mijn eerste Thanksgiving, en natuurlijk het black Friday shoppen vrijdag nacht!  Ik ga samen met mijn gastzusjes, en we vertrekken donderdag rond middernacht, want ondanks dat het black Friday is, de winkels gaan donderdag rond 6 uur ‘s avonds al open. Houd mijn blog in de gaten voor een post over dit weekend!

happy Thanksgiving,
Evelien.

Amber heeft ook een blog over haar jaar, dus neem zeker een kijkje!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s